Personal trainer in Hengelo gezocht?

Zoek jij een personal trainer in Hengelo of omstreken die jou kan helpen het beste uit jezelf te halen? Ik ben Lennart Peters en graag zorg ik dat jij fit en gezond wordt (of blijft!). Personal training is een goede manier om sportieve doelen te behalen, van afvallen tot het opbouwen van spiermassa of meer conditie.

Bij IdealfitPT wordt een trainingsschema en voedingsschema op maat opgesteld. Dit schema is afgesteld op jouw persoonlijke doelen, situatie en lichaam. Samen werken we zo aan jouw gezondheid.

Neem direct contact op!

IdealfitPT | Personal training in omgeving Hengelo

  • Trainen met een programma op maat
  • Personal trainer die op de details let
  • Voedingsschema
  • Aantrekkelijke tarieven
  • Ook bootcamps
  • Vrijblijvend kennismakingsgesprek
  • Voor mensen in Hengelo en de rest van Twente

Graag maak ik vrijblijvend kennis met je, zodat we kunnen kijken of personal training bij jou past. Meld je aan door telefonisch contact op te nemen via 06 23 66 76 86.

Sporten onder begeleiding tegen lage kosten

Door onder begeleiding van een personal trainer te sporten heb je iemand die jou wegwijs maakt in de fitness wereld. Je leert hoe je efficiënt moet trainen en hoe je goed en gezond kunt eten. Ook help ik je de motivatie hoog te houden.

Personal training kan bij mij tegen lage kosten. Ik bied 3 maanden pakketten aan, waarbij je de keuze hebt uit trainen in groepslessen, of individuele training.

Met personal training gaan wij samen aan de slag om jouw doelen te behalen.

Neem direct contact op!

Werken aan je fitness met een programma op maat

Waar veel mensen maar wat aan het doen zijn in de sportschool, ben jij samen met je personal trainer op effectieve wijze aan je doelen aan het werken. Dit doen we door middel van een trainingsschema en voedingsschema op maat. Iedereen is anders, dus ga ik uit van maatwerk.

Een personal trainer kan het verschil maken voor mensen die serieus gemotiveerd zijn om hun sportieve doel te behalen. Met coaching tijdens je trainingen zorg je ervoor dat je geen tijd verspilt en recht op je doel afgaat.

Resultaat wordt alleen behaald als je je ook 100 % inzet voor je doelen.

Groepslessen volgen? Meld je aan voor de bootcamp

Sommige mensen vinden trainen in een sportschool maar niets. Wie toch lekker actief wil zijn kan zich daarom aanmelden voor onze bootcamp. In een kleine groep van maximaal 12 mensen ga jij buiten aan de slag om jouw conditie en fitnes te verbeteren.

Hierbij maken we op creatieve wijze gebruik van de omgeving en worden ook materialen als kettelbells en medicijnballen ingezet. Het is een prikkelende en verfrissende manier om je lekker in het zweet te werken en fit te worden. De bootcamp wordt gegeven in Enschede.

Laten we vrijblijvend kennismaken

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact op, dan kunnen we vrijblijvend kennis maken met elkaar. Tijdens dit intakegesprek bespreken we onder meer jouw doelen en leg ik uit hoe ik je daarbij ga helpen.

Je bent vervolgens vrij om te zeggen of je dit wel of niet ziet zitten. Een afspraak inplannen? Bel dan naar 06 23 66 76 86, stuur een e-mail of maak gebruik van het online contactformulier op de website.

Neem direct contact op!