Mijn naam is Lennart Peters. Met personal training gaan wij samen aan de slag om jouw doelen te behalen. Hieronder leg ik uit hoe personal training sessies zijn opgebouwd.

Intake

Met een uitgebreide intake wordt er gekeken wie je bent, besproken wat je wilt bereiken en hoe we deze doelen gaan realiseren. 

Nadat deze punten duidelijk zijn, wordt er een bewegingsanalyse uitgevoerd waaruit we kunnen zien hoe je over het algemeen beweegt, wat je huidige niveau is en waar zich eventuele zwakkere punten bevinden in je lichaam. Hierbij wordt er op de volgende puntegelet:

– Houding
– Stabiliteit
– Mobiliteit
– Spier activatie
– Ademhaling

Om je vooruitgang goed in kaart te brengen zullen we elke 4 weken metingen uitvoeren. Hierbij moet je denken aan: 

– Gewicht
– BMI
– Vetpercentage
– Lichaamsomtrekken
– Bloeddruk
– Progressie foto’s

Trainingsprogramma

Relaterend aan de uitkomsten van de intake zullen we een speciaal programma opstellen. Er wordt gekeken naar de juiste opbouw, juiste frequentie en de juiste oefeningen voor jouw doelen. Uiteraard wordt er altijd rekening gehouden met jouw beschikbaarheid en wensen.

Er zullen verschillende fases van training ondergaan worden, te beginnen met een stabiliteitsfase. In deze fase wordt er gefocust op:

– Het verbeteren van spieronevenwichtigheden
– Core stabiliteit
– Bewegingen op de juiste manier en met de juiste techniek uitvoeren
– Het verbeteren van de spieruithoudingsvermogen

De rest van de fases zullen met jou besproken worden tijdens de intake en kunnen verschillend zijn aan de hand van je doelen.

Resultaat

Resultaat wordt alleen behaald als je je ook 100 % inzet voor je doelen. Als je aan de planning voldoet is resultaat gegarandeerd. Natuurlijk krijg je hier volledige steun bij, wordt er gezorgd voor motivatie en krijg je 100 % inzet van je trainer.

Als het resultaat behaald is wordt er samen besproken hoe we verder gaan. Het onderhouden van de resultaten is een belangrijk onderdeel van het traject en hier wordt dan ook veel aandacht aan besteed.

Tarieven

Voor meer informatie over de tarieven van verschillende pakketten, neem contact op met info@idealfitpt.nl. 

Je kunt altijd vrijblijvend een gratis intake aanvragen.