Personal trainer in Oldenzaal | IdealfitPT

Ben je op zoek naar een personal trainer in Oldenzaal die jou helpt fit te worden? Mijn naam is Lennart Peters en ik verzorg personal training in de regio Twente. Een coach die je helpt is een effectieve manier om te zorgen dat jij je sportieve doelen haalt, of het nu gaat om gewicht verliezen of spieren opbouwen.

IdealfitPT gaat uit van maatwerk. Door middel van zowel een trainingsschema als een voedingsschema wordt een weg ingeslagen die past bij jouw doelen, lichaam en persoonlijke situatie. Met jouw inzet is een succesvol resultaat slechts een kwestie van tijd.

Neem direct contact op!

Sport begeleiding door je persoonlijke coach

  • Personal training met een programma op maat
  • Een coach die op de details let
  • Hulp bij je voeding
  • Aantrekkelijke tarieven
  • Bootcamps voor small group trainingen
  • Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek
  • Voor in omgeving Oldenzaal en Twente

Vraag geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan om kennis te maken met mij. We kijken dan of een personal trainer iets is wat bij jou past. Neem telefonisch contact op via 06 23 66 76 86.

Personal training tegen scherpe tarieven

Een personal trainer is een coach die je van persoonlijke begeleiding voorziet op het gebied van sport en fitness. Met een trainer werken betekent op efficiënte wijze je sportieve doelen bereiken. Je krijgt informatie over de juiste manier van trainen en eten. Ook is het een stok achter de deur voor een goede motivatie.

Ik bied personal training tegen lage kosten aan. Je kunt je aanmelden voor een 3 maanden pakket, waarbij je kiest voor trainen groepslessen in een kleine groep, of individuele training.

Met personal training gaan wij samen aan de slag om jouw doelen te behalen.

Met een personal trainer resultaat behalen

Om echt wat te bereiken tijdens het sporten moet je op de juiste manier trainen en eten. Veel mensen weten niet wat dat inhoudt. Als personal trainer help ik je daar graag bij. Ik stel een persoonlijk schema voor je op, dat op jouw lichaam is afgesteld.

Hoewel mensen vaak enthousiast beginnen met sporten, zakt de motivatie na verloop van tijd soms wat weg. Ik ga dat voorkomen. Door resultaten te blijven boeken en jou gemotiveerd te houden streven we recht op ons doel af.

Resultaat wordt alleen behaald als je je ook 100 % inzet voor je doelen.

Neem direct contact op!

Trainen in de buitenlucht tijdens de bootcamp

Wie graag in de buitenlucht actief is in plaats van de gym kan zich aanmelden voor de bootcamp. Deze outdoor small group training volg je samen met maximaal 12 andere personen, in een park in Enschede.

Tijdens de groepslessen gaan we actief aan de slag en maken daarbij op creatieve wijze gebruik van de omgeving. Ook zetten we materialen als kettelbells en medicijnballen in. Bootcamps zijn prikkelend en verfrissend, die nooit saai worden.

Vraag om een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Wil je meer informatie over personal training in Oldenzaal? Informeer dan vrijblijvend verder, of vraag om een gratis intakegesprek. Tijdens dit gesprek vertel ik je hoe begeleiding bij de trainingen helpt jouw doelen te behalen.

Het is daarna aan jou om te zeggen of je dit ziet zitten of niet. Neem voor het inplannen van een afspraak telefonisch contact op via 06 23 66 76 86, mail mij via e-mail of vul het formulier op de contactpagina in.

Neem direct contact op!